< Terug naar Actueel
Start Duikcursussen 16 maart

Start Duikcursussen 16 maart

Beste Duikers,

Middels deze informatie willen wij jullie informeren over de verschillende duik cursussen die starten in maart 2018 in zwembad Zuiderdiep.

Optie 1:

 

De Basis Sealteam cursus is de eerste stap om kennis te maken met het duiken.

Kinderen leren via gevarieerde oefeningen de eerste vaardigheden van het duiken aan.
De kosten voor deelname aan deze cursus zijn € 175,00.
Deze cursus bestaat uit 6 zwembadduiken.

Optie 2:

Kinderen die de Basis Seal team cursus hebben afgerond kunnen deelnemen aan de Master Sealteam cursus. De Master Sealteam cursus staat in het zelfde boekje als de Basis Sealteam cursus. Hierin kunnen jullie lezen dat de Master Sealteam cursus bestaat uit o.a. een zwembad(nacht)duik, een zwembad wrak duik, onderwaterfotografie, visherkenning etc.

De cursus bestaat uit 7 zwembad duiken met uitdagende oefeningen voor de kinderen.

De kosten voor de PADI Master Sealteam cursus zijn € 200,00.

Optie 3:

Kinderen die zowel de Sealteam cursus als de Master cursus hebben doorlopen maar nog te jong zijn voor de Junior Open Water cursus kunnen meedoen aan de Master GOLD cursus. Dit is een vervolg traject waarbij de kinderen de aangeleerde vaardigheden blijven trainen om zo met een goede basis in te kunnen stappen in de Junior Open Water cursus. Deze cursus bestaat uit 6 zwembad duiken. De kosten voor deze cursus zijn € 175,00

Bovenstaande cursussen zullen plaatsvinden op vrijdagavond tussen 17.45-19.15 uur in zwembad Zuiderdiep. 

 

Optie 4:

Het PADI (junior) Open water brevet. Dit brevet is het eerste echte duikbrevet. Deelname aan de cursus kan zowel door volwassenen als door kinderen vanaf 12 jaar. Tijdens de cursus leer je zelfstandig duiken. De cursus bestaat uit een theorie en praktijk(zwembad) gedeelte met 6 zwembad duiken, 7 theorie avonden en aansluitend 4 buitenwater duiken.

De 4 buitenwater duiken zullen, evenals een datum voor het theorie examen, na eind juni afgesproken worden met de deelnemers.

Met dit brevet mogen de kinderen duiken onder begeleiding van een ouder of professionele duikinstructeur, op bijna alle plaatsen van de wereld.

Kosten voor deelname aan de PADI (junior) Open water diver cursus zijn € 375,00

Optie 5:

Deze optie is geen cursus maar tijdens dit traject worden de aangeleerde vaardigheden op peil gehouden. Kinderen die de Junior Open Water cursus doorlopen hebben kunnen kiezen voor optie 5.

Deze momenten zullen tegelijkertijd plaats vinden met de Open Water cursus. Het theorie gedeelte hoeft niet (mag wel) meer bijgewoond te worden. Dit traject bestaat uit 6 zwembad duiken en na juni 2018 (als de watertemperatuur aangenaam is) nog 1 buitenwaterduik.

De kosten voor dit traject zijn € 200,00

De Junior Open Water cursus en optie 5 zullen plaats vinden op de vrijdagavond tussen 19.30-21.30 uur in zwembad Zuiderdiep.

Optie 4 & 5 kunnen alleen van start gaan met voldoende aanmeldingen.

Gebruik van duikspullen tijdens de cursus, lesmateriaal, brevetteringskosten en logboek zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Er komen geen extra kosten meer bij.

Alle programma’s zullen in maart 2018 starten.

Rekening houdend met de vakanties loopt het programma door tot en met juni 2018. Kijk dus even goed in het schema op welk moment welke cursussen gegeven worden (data zijn onder voorbehoud). Er zit namelijk een verschil in het aantal lessen per cursus.

De inschrijfformulieren voor de cursussen zijn te verkrijgen aan de balie van het zwembad, de inschrijving is pas definitief nadat een pasfoto en het inschrijf formulier (volledig ingevuld) worden ingeleverd. Inschrijven kan tot 1 maart 2018.

Voorlopig schema duikdata

16-03-2018

Sealteam – Master Sealteam – Master GOLD - (junior) Openwater

06-04-2018

Sealteam – Master Sealteam – Master GOLD - (junior) Openwater

13-04-2018

Sealteam – Master Sealteam – Master GOLD - (junior) Openwater

20-04-2018

Sealteam – Master Sealteam – Master GOLD - (junior) Openwater

18-05-2018

Sealteam – Master Sealteam – Master GOLD - (junior) Openwater

01-06-2018

Sealteam – Master Sealteam – Master GOLD -(junior)Openwater

15-06-2018

Master Sealteam – - (junior) Openwater

 

Wij hopen op een gezellige, leerzame en succesvolle cursus. 

Met vriendelijke groet,

Corné van Merrienboer (Fun Diving)
Saskia Drok (Zwembad Zuiderdiep)

.